AREL DÜZEY BELİRLEME SINAVI Tüm Duyurular

AREL Düzey Belirleme Sınavı 02 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10.00 da AREL Koleji’nde gerçekleşecektir. Öğrenciler sınavda iken velilere okul tanıtımı yapılacaktır. Sınav için son başvuru tarihi 01 Mart 2019 Cuma günüdür.

Sınava katılacak öğrenciler web sayfamızdan DBS Başvuru Formu’nu doldurabilir ya da bizzat okula gelerek kayıt yaptırabilirler.

Sınava Katılabilecek Öğrenciler:

• AREL İlkokulu için bu yıl ilkokulların 3. sınıfında okuyan öğrenciler,
  • AREL Ortaokulu için bu yıl ilkokulların 4. sınıfında ve ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında okuyan öğrenciler,
  • AREL Anadolu Lisesi için bu yıl ortaokulların 8.sınıfında ve liselerin 9. 10.sınıflarında okuyan öğrenciler,
  • AREL Fen Liseleri için bu yıl liselerin 9 ve 10. sınıflarında okuyan öğrenciler.

Not: Öğrenciler sınava gelirken nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmalıdırlar.