IB ÖĞRENEN PROFİLİ FOTOĞRAF YARIŞMASI Tüm Duyurular

Değerli Velilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Arkadaşlarımız,

*Dünyayı değiştirmek istiyor ve nereden başlayacağınızı bilemiyor musunuz?
O halde düzenlediğimiz yarışmaya katılarak IB Öğrenen Profilleri’ni tanıtıp farkındalık oluşturabilirsiniz. Bunun için “IB Öğrenen Profilleri”nden birini seçip o profili anlatan bir fotoğraf çekerek 08 Şubat 2019 tarihine kadar bizlere yollayabilirsiniz.
Uluslararası Bakalorya, kültürler arası anlayış ve saygı ile daha iyi ve daha huzurlu bir dünya oluşturulmasına yardımcı olacak  araştıran, sorgulayan, bilgili, düşünen, iletişim kuran, ilkeli, açık görüşlü, duyarlı, riski göze alan, dengeli, dönüşümlü düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Tüm bu özellikler, Uluslararası Bakalorya Programı’nın “Öğrenen Profili”ni oluşturmaktadır.
Okulumuz, 2007 yılında otorize olmuş bir Uluslararası Bakalorya Dünya Okuludur. Bizler her gün okulumuzda bu profilleri içselleştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Yıl boyunca işlediğimiz tüm üniteler bu öğrenen profillerini içeriyor. Uluslararası Bakalorya Programına göre okulumuzun her bireyi “Öğrenen Topluluğu”nun birer üyesidir.

Tüm AREL Öğrenenler Topluluğu’nu yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz.

*Katılımcılar: (AREL Öğrenenler Topluluğu): Tüm öğrenciler, Veliler, Akademik Kadro, Çalışanlar)

Melike MÜJDECİ           Ege Basat BAĞCILAR        Yiğit GÜVEN              Emircan DURMUŞ
İlkokul Meclis Bşk.         Ortaokul Meclis Bşk.    Anadolu L. Meclis Bşk.    Fen L. Meclis Bşk.

SERGİYE KATILIM ŞARTLARI:

1.    Çekimler, mümkünse fotoğraf makinesi ile yapılmalıdır.
2.    Fotoğraf yarışması sadece AREL Koleji Öğrenenler Topluluğuna açıktır.
3.    Yarışmaya katılmak için web sitesindeki katılım formunu doldurmak gerekmektedir. (https://goo.gl/r8Cr7Q)
4.    Yarışmanın konusu doğrultusunda, fotoğrafı çeken, fotoğrafını tercih ettiği teknikte hazırlamak ve sunmakta serbesttir.
5.    Fotoğraflar renkli, yüksek baskı kalitesine uygun ve JPEG formatında [email protected] adresine gönderilmelidir.
6.    Yarışmaya birden fazla profil fotorafı ile katılınabilir.
7.    Sergiye katılan fotoğrafların yayın ve sergilenme hakları, fotoğrafçının yanı sıra AREL Kolejine aittir.

SEÇİCİ KURUL ÜYELERİ:
-    Prof. Dr. Ahmet Öner GEZGİN –AREL Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı
-    Yard.Doç. Dr. Ahmet Süreyya KOÇTÜRK - AREL Üniversitesi Güzel Sanatlar Grafik Bölümü Öğretim Üyesi
-    A. Sumru GEMİCİ – AREL Koleji Sanat Bölüm Başkanı

IB Öğrenen Profili ile ilgili örnek fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız.