AREL Genç Şairleri Keşfetmeye Devam Ediyor Tüm Haberler

AREL Kolejinin Liseler Arası Geleneksel Şiir Yazma Yarışması’nın 11.si 21 Mart Dünya Şiir Günü’nde gerçekleştirildi.

Şiir zevkini yaşamak ve yaşatmak amacıyla düzenlenen şiir yazma yarışmasının bu yılki teması KAÇIŞ’tı. Yazar Adnan BİNYAZAR, Şair-Yazar Aydın ÖZTÜRK, Yazar- Şair Necdet NEYDİM, Şair Hüseyin HAYDAR ve AREL Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet YELTEN, Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Atilla ŞENTÜRK yarışmanın Seçici Kurulu’nu oluşturmuştur.   Jüri üyeleri ödül töreninde yaptıkları konuşmalarda yazılan şiirlerden çok etkilendiklerini derecelendirmede zorlandıklarını ve bu eserleri yazan gençlerin gelecekte çok iyi yerlerde olacaklarını dile getirdiler.

Dereceye giren okullar törende açıklanarak ödülleri verildi. Dereceye giren öğrenciler şiirlerini okuyarak salondan büyük alkış aldılar. AREL öğrencilerinin ödül töreninden önce yaptıkları dans gösterisi de ilgiyle izlendi.