AREL Öğrencileri Kendi Tasarladıkları Ürünlerin Reklamını Yaptı Tüm Haberler

Özgün IB -PYP Sorgulama programımızın" Reklamlar " ünitesi kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz ön değerlendirme amacıyla Arel üniversitesi reklamcılık bölümünü ziyaret ederek sorgulamalarını başlattılar. Sonuç değerlendirme aktivitesinde ise kendi tasarladıkları ürünleri, yine kendileri kurguladıkları reklam araçları ile okuldaki arkadaşlarıyla paylaştılar. “Reklamlar düşüncelerimizi ve yaptığımız seçimleri etkiler” temel fikriyle işlenen ünitede öğrencilerimiz ayağınıza giydiğinizde yolu aydınlatan terlik, bozuk paraları boyutlarına göre ayırıp tasnif eden makine, statik elektrikle çalışan elektrik süpürgesi, teknolojik ürünler, çikolatalı dudak nemlendirici, pratik saç boyası, kozmetik ürünler, çok amaçlı askı ve güneş enerjisini toplayan mini ev serası gibi tasarladıkları yaratıcı ürünleri markalaştırıp tanıttılar.