AREL ÖĞRENCİLERİ YÜZMEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU Tüm Haberler

AREL Spor Kulübü öğrencileri yüzmede aldıkları şampiyonluklarla havuza damgasını vurmaya devam ediyor.

AREL Koleji ortaokul öğrencisi Eren Genç, İstanbul Tozkoparan havuzunda düzenlenen “Kulüpler Arası Türkiye Yüzme Şampiyonası”nda 13 yaş kategorisinde 50 m. - 100 m. ve 200 m. kurbağalamada “Türkiye Birincisi” ve 200 m. ferdi karışık kategorisinde “Türkiye Üçüncüsü”, 400 m. ferdi karışıkta “Türkiye Beşincisi” oldu.

Aynı yarışmada 14 yaş kategorisinde Batuhan R.Gültekin’de 100 m. kurbağalama da "Türkiye Altıncısı", 50 m. ve 200 m. kurbağalamada  “Türkiye Beşincisi”, 100 m. ferdi karışıkta “Türkiye Sekizincisi”, 200 m ferdi karışıkta “Türkiye Onuncusu” oldu. Ayrıca 13 yaş kategorisinde Takım 5. liği elde edildi.

Çok sayıda şampiyon yetiştiren AREL Koleji Spor Kulübü, bünyesinde bir çok öğrenciye lisanslı sporcu olma imkanı da sağlıyor.