Mikro Miniatürk Sergisi Tüm Haberler

AREL Eğitim Kurumları Ortaokul Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri olarak, Mikro Minyatürk Sergisi'ni ziyaret ettik. Türkiye’de ilk defa açılan Mikrominyatür Sergisi, mikroskoplarla görülebilen eserlerden oluşuyor. Aqua Florya AVM sergi salonu, dünyada eşi benzeri olmayan bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Mikroskobik ölçülerde minyatürleri ile tüm dünyada tanınan 76 yaşındaki Mykola Syadristy’nin pek çok eseri Guinness Rekorlar Kitabı’na girmiş. Sanatçının mikroskopla görülebilen ilginç eserleri arasında saç telinin içindeki gül, üzüm çekirdeğinin içinde tilki, pirinç tanesinin üzerinde yelken ve şeker tanesi üzerinde yapılmış kadeh kompozisyonları dikkat çekiyor. Fotoğrafçılık  Kulübü öğrencilerimizle beraber sergilenmeye değer eserleri yerinde inceledik.