MÜZİK ŞÖLENİ Tüm Haberler

10 Haziran Salı günü “Müzik Şöleni” okulumuzda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İlköğretimden liseye uzanan geniş bir öğrenci yelpazesi ile gerçekleştirilen etkinliğimizde, müzik dolu dakikalar yaşandı.

İlkokul öğrencilerimizden oluşan blok flüt ve melodika gruplarımız sene boyu aldıkları eğitimin ardından sonra çaldıkları güzel şarkılarla büyük alkış topladılar.    Öğrencilerimiz Klasik Batı Müziği, Türk Halk Müziği ve Pop Müzik kategorilerinden seçkin eserler seslendirdiler. Gitar, Keman, Piyano branşlarında performans sergileyen öğrencilerimizin parmakları çalgıları üzerinde adeta dans etti. Lise orkestra kulübü öğrencilerinin seslendirdiği “Anlamazdın ve Memleketim” isimli şarkılar etkinliğimizin finaline büyük coşku kattı.