2021-2022 KİTAP-KIRTASİYE SATIŞLARI Tüm Duyurular

Değerli Velilerimiz,

Öğrencilerimiz için kitap ihtiyaçlarınızı Beyaz Adam Kitabevi firmasından temin edebilirsiniz.

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan “Covid‐19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi”nde belirtilen kurallar çerçevesinde, satın alımlarınızı online olarak yapmanızı hassasiyetle öneririz. Beyaz Adam Kitabevi firmasının online satışları Kasım ayına kadar kesintisiz olarak devam edecektir. Bu sene satışlar pandemi riskini minimize etmek amaçlı sadece online olarak gerçekleşecektir. Ancak Beyaz Adam Kitabevi'nin bir personeli, sipariş oluşturma aşamasında problem yaşayabilecek velilerimiz için okulumuzda bulunacaktır.

Online sipariş için gerekli adımlar aşağıda tanımlanmıştır.

1.Adım: Beyaz Adam Websitesine Giriş

Beyaz Adam Kitabevinin satış sayfasına http://www.beyazadam.com/arelkoleji girdikten sonra, sınıf seçimi ekranına ulaşabilirsiniz. Sınıf listesinden öğrencimizin okuduğu sınıfı seçerek kitap listesine ulaşabilirsiniz.

2.Adım: Ürün Görüntüleme ve Sipariş Oluşturma

Karşınıza çıkan kitap listesi, öğretmenler tarafından bir sene boyunca öğrencilere okutulması planlanmış öğrenci kitap listesidir. Sınıfınıza ait tüm kitaplar sepetinize ekli olarak gelir. Listedeki kitaplardan elinizde daha önceden olan varsa, bu ürünleri her bir kitabın sağ tarafında beliren kırmızı buton ile listenizden çıkarabilirsiniz.

3.Adım: Teslimat ve Fatura Bilgilerinin Kaydedilmesi

Bu aşamada alışverişinizin özetini ekranda görebilirsiniz. Sepetinizde bulunan tüm ürünleri fiyatları ve adetleri ile birlikte tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sayfanın altında bulunan teslimat ve fatura bilgilerini doldurarak ödeme sayfasına ulaşabilirsiniz.

4.Adım: Ödeme

Ödemenizi kredi kartı veya banka havalesi / EFT yolu ile gerçekleştirebilirsiniz. Havale seçeneğinde ise ekranda belirecek olan banka hesap numaralarını kullanabilirsiniz. Sayfanın sağ alt köşesinde bulunan "ONAYLA" butonu ile ödemenizi onaylayabilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Alışveriş sonrasında e-posta adresinize alışveriş dökümünü içeren bir e-posta gönderilecektir.

İletişim Bilgileri

Beyaz Adam Kitabevi Çağrı Merkezi (0850 532 49 47) satış dönemi boyunca 09.00-19.00 arasında siparişlerle alakalı her konuda satış öncesi ve sonrası destek sunacaktır.

Saygılarımızla,

ANAOKULU