Minik öğrencilerimizin Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi Tüm Haberler

Anaokulu Öğrencilerimiz yıl boyunca katıldıkları jimnastik, halk oyunları, bale, drama, İngilizce ve müzik derslerinden çeşitli örneklerle muhteşem bir yıl sonu gösterisi sergilediler. Minik öğrencilerimiz "Mevsimler" temalı drama gösterilerinde sergiledikleri oyunla ve kostümleriyle izleyicilere dört mevsimin keyfini yaşattılar. Ayrıca Karadeniz ve Trakya yörelerinden derlenen halk oyunları izleyenlere hoşça vakit geçirtti. Öğrencilerimizin hafta sonu aldıkları piyano derslerinin güzel bir sonucu olarak verdikleri piyano resitali, gösterimize ayrı bir renk kattı. Jimnastik gösterimiz; müzikleri, kostümleri ve öğrencilerin müthiş performanslarıyla büyük alkış aldı. Gösteri sonunda Onuncu Yıl Marşı eşliğinde sahneye çıkan minik öğrencilerimiz, bu gösteride başarılı sunumlar sergilemiş olmanın haklı gururunu yaşadılar.