Kayıt Koşulları

Anaokuluna

•  4, 5 ve 6 yaş grubu öğrenciler mülakat ve rehberlik tanıma çalışması ile alınacaktır.

İlkokul

• 1, 2, 3 ve 4. sınıflara mülakat ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.

Ortaokul

• 5, 6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde “AREL ONLINE  Düzey Belirleme Sınavı” ve rehberlik görüşmesi ile öğrenci alınacaktır.

Fen Lisesi

• 9. sınıflara Lise Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre belirlenen yüzdelik dilimler dikkate alınarak öğrenci alınacaktır.
  • 10 ve 11. sınıflara “AREL ONLINE Kabul Sınavı” ve rehberlik görüşmesi  ile öğrenci alınacaktır.

Anadolu Lisesi

• Hazırlık ve 9. sınıflara  "AREL ONLINE Kabul Sınavı" ile veya Lise Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre belirlenen yüzdelik dilimler dikkate alınarak öğrenci alınacaktır.
  • 10 ve 11. sınıflara “AREL ONLINE Kabul Sınavı” ve rehberlik görüşmesi ile öğrenci alınacaktır.

Kayıt için gerekli Belgeler:

• Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
  • Aday öğrencinin 1 adet vesikalık fotoğrafı

Tanıtım ve Görüşmeler için Randevu Saatleri:
Hafta içi : 09.00 – 17.00 Cumartesi günleri : 09.00 – 14.30