BEYAZIT DEVLET KÜTÜPHANESİ VE ORHAN KEMAL İL HALK KÜTÜPHANESİ ZİYARETİ Tüm Haberler

Kütüphaneler eski çağlardan beri insanlığın hizmetindedir ve hizmet ettikleri grubun eğitim ve kültür seviyelerini artırmak, onların ihtiyacı olan bilgiyi en iyi ve en doğru şekilde sunmak için vardır.
Biz AREL Koleji olarak bu gerçeğin farkındayız ve okulumuzdaki iki ayrı kütüphaneyle okul topluluğunun ihtiyacı olan bilgi kaynağına etkin bir şekilde ulaşmayı, kütüphane kullanma alışkanlığı ve okuma becerilerini geliştirmeyi yaşam boyu sürecek bir etkinlik olarak görmekteyiz.
Bu bağlamda 55. kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Beyazıt Devlet Kütüphanesi ve Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesini Hazırlık ve 9A sınıfı öğrencilerimizle ziyaret ettik.
Öğrencilerimizin farklı kütüphane türlerini gezerek ve görerek tanımlarını istediğimiz, kültürel gelişimlerine katkı sağlayan keyifli bir ziyaret gerçekleştirdik.