Haberler

15.IB GÜNÜNDE AREL ÖĞRENEN TOPLULUĞUNUN GÖZÜNDEN IB ÖĞRENEN PROFİLLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ Tüm Haberler

AREL Öğrenci Meclisinin düzenlediği tüm AREL topluluğunun katıldığı IB Öğrenen Profili Fotoğraf Sergisi düzenlenen 15.IB gününde sergilendi. Sergi gezenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
 
Neden Öğrenen Profilleri, Neden Fotoğraf Sergisi
 
En değerli varlığımız olan çocuklarımızın topluma bir “dünya insanı” olarak katılabilmesi, kendine güvenen ve iletişim kurabilen bir yetişkin olarak kendi ayakları üzerinde sağlam durabilmesi ve geleceğin dünyasına hazır olması hepimizin hedefi. AREL Koleji olarak uyguladığımız Uluslararası IB Programı ile bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz.
 
Öğrencilerimizi ulusal değerleri koruyan, sorumluluk alan, iyiyi, doğruyu ve barışı destekleyen, evrensel değerlere sahip bir dünya insanı olarak yetiştirirken IB Programının merkezinde olan öğrenen profillerini hayatlarındaki her alanda kullanmalarını ve bu değerleri her yönüyle benimsemelerini hedefliyoruz.
 
Bu nedenle topluluğumuzun öğrenen profillerini içselleştirerek başka alanlara da bu anlayışı aktarabilmeleri amacıyla öğrenci meclisimizin düzenlediği IB Öğrenen Profili Fotoğraf Sergisi ile sanatın gücünü eğitimle birleştirdik ve sizlere sunduk.
 
Sergiye katılan 243 adet fotoğraftan 20’si seçici kurulumuzda bulunan İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin değerli akademisyenleri tarafından değerlendirilerek sergilenmeye değer görüldü.
 
AREL Öğrenenler Topluluğu olarak ortak bir paydada buluştuğumuz yüzlerce gözle aynı noktaya bakabilmek ve kalbimizde aynı hislerle gülümseyebilmek dileğiyle…