Kampüs Olanakları

Spor ve Kültür Kompleksi

Çok amaçlı “Spor ve Kültür Kompleksi” kapalı yarı olimpik ve ozon dezenfeksiyon sistemli yüzme havuzu, 600 seyirci kapasiteli tenis-voleybol-basketbol-hentbol salonu, 1200 kişilik konferans/tiyatro salonu, fitness salonu, sergi salonu ile tüm AREL öğrencilerine, velilerine ve çevreye hizmet vermektedir.

Ulusal anma-kutlama günlerinin, çok yönlü sosyal etkinliklerin gerçekleştirildiği, tiyatro oyunların sahnelendiği, toplantı, panel, açık oturum, sempozyum ve yarışmaların düzenlendiği tiyatro/konferans salonunda, bilgisayar bağlantılı profesyonel ışık, ses ve barkovizyon donanımı bulunmaktadır.

13.000 m² bir kapalı alana sahip olan AREL Spor ve Kültür Kompleksi ayrıca tüm çocuklara ve sporsever yetişkinlere “AREL Yaz ve Kış Spor Okulları” ve “AREL Koleji Spor Kulübü” ile de hizmet vermektedir.