Spor Okulları

AREL'de Spor

AREL Koleji Spor Okulu ve AREL Koleji  Spor Kulübü, bilimsel olarak oluşturulan spor eğitim programlarıyla çocukları ve gençleri sağlıklı bir spor ortamında yetiştirmeyi, onların spordaki yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlar. AREL Kolejinde öğrencilere sunulan imkânlar onları spor yapmaya yönlendirir ve her öğrenci tüm alanlardan yararlanır.

Okul takımları, alanında uzman ve deneyimli kadrolarla çalışırlar. Her öğrencinin ilgi ve yetenekleri değerlendirilir. Sonuçlara göre kulüp sporcuları ve takımlar oluşturulur. Öğrencilere AREL Koleji Spor Kulübü bünyesinde lisanslı sporcu olma imkânı sağlanır. Yüzme branşımız ülke çapında resmi ve özel yarışmalara katılan şampiyon öğrenciler yetiştirmektedir. Öğrenciler her yıl kazandıkları pek çok dereceyle sportif başarılarını artırmaktadır.