Kayıt-Kabul

Okula Kayıt Koşulları

Anaokuluna

•  4, 5 ve 6 yaş grubu öğrenciler başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile alınacaktır.

İlkokul

• 1. sınıflara başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.
  • 2 ve 3. sınıflara kontenjan dâhilinde başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.
  • 4. sınıflara kontenjan dâhilinde “AREL Giriş Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Ortaokul

• 5. sınıflara başvuru sırası ve  “AREL Giriş Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.
  • 6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dâhilinde “AREL Giriş Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Fen Lisesi

• 9. sınıflara Lise Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre belirlenen taban puana göre öğrenci alınacaktır.
  • 10, 11 ve 12. sınıflara kontenjan dâhilinde “AREL Giriş Sınavı”  ile öğrenci alınacaktır.

Anadolu Lisesi

• Hazırlık ve 9. sınıflara  Lise Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre belirlenen taban puan ve  “AREL Giriş Sınavı” sonucuna bakılarak öğrenci alınacaktır. LGS’ye girmeyen öğrenciler “AREL Giriş Sınavı” ile değerlendirilecektir.
  • 10, 11 ve 12. sınıflara Kontenjan dâhilinde “AREL Giriş Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Kayıt için Gerekli Belgeler:

• T.C. Kimlik Kartı aslı veya fotokopisi

Tanıtım ve Görüşmeler için Randevu Saatleri:
Hafta içi : 09.00 – 16.00  Cumartesi günleri : 09.00 – 13.00 arasında yapılacaktır. Bireysel görüşmeler için  randevu alınması gerekmektedir.