4.SINIFLAR SERGİ ÜNİTESİ Tüm Haberler

İlkokul 4.sınıf öğrencilerimiz, bu yıl 14.sünü düzenlediğimiz sergi ünitesinde “Değişen Dünyamız” konusuna dikkat çekmek istediler. Öğrencilerin iş birliği içerisinde alanlar üstü sorgulama sürecine girmeleri ve dünyada yaşanan sorunları tespit edip araştırmaları ve bu konulara çözüm bulmaları amacıyla gerçekleştirilen PYP Sergi Ünitesi Paylaşımı’nda “Uluslararası bilince sahip bireyler olarak dünyamızın  gözle görülür bir  değişimin  içinde olduğunun ve bununla ilgili sorumluluklarımızın farkındayız.” düşüncesinden yola çıkan öğrencilerimiz online gruplar halinde araştırmalar yaptılar.
UNDP, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin tüm alanlarını kapsayan başlıklar altında sorgulamalarını yaptılar ve konuyla ilgili bazı röportajlar gerçekleştirdiler.
Bu yıl da online gerçekleştirdiğimiz sunumumuzu aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

Sergi Ünitesi 1.Bölüm
Sergi Ünitesi 2.Bölüm