ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN YIL SONU HEYECANI Tüm Haberler

Anaokulu öğrencilerimiz yıl boyunca katıldıkları jimnastik, halk oyunları, bale, drama, ingilizce ve müzik derslerinden çeşitli örneklerle muhteşem bir yıl sonu gösterisi sergilediler.

Minik öğrencilerimiz "Mevsimler" temalı drama gösterilerinde sergiledikleri oyunla ve kostümleriyle izleyicilere dört mevsimin keyfini yaşattılar. Karadeniz ve Trakya yörelerinden oluşan halk oyunları izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Öğrencilerimizin hafta sonu aldıkları piyano derslerinin güzel bir sonucu olarak yaptıkları piyano resitali gösterimize ayrı bir renk kattı. Final olan Jimnastik gösterimiz müzikleri, kostümleri ve öğrencilerin müthiş performanslarıyla büyük alkış aldı. Gösteri sonunda 10. yıl marşı eşliğinde sahneye çıkan minik öğrencilerimiz bu gösteride başarılı sunumlar sergilemiş olmanın haklı gururunu hem yaşadılar hem de ailelerine yaşattılar.