Haberler

AREL KOLEJİ ÇEYREK ASRI GERİDE BIRAKTI Tüm Haberler

Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından biri olan AREL Koleji kuruluşunun 25.yılını Polat Renaissance Otel’de düzenlenen görkemli bir geceyle kutladı.

Çeyrek asrı geride bırakan AREL Koleji’nin gerçekleştirdiği geceye eğitim, sanat, iş ve medya dünyasından önemli konuklar katıldı. Ünlü sanatçı Gülben ERGEN’in de konser verdiği kutlamada öğrencilerde dans ve müzik performanslarıyla renk kattı. AREL Koleji’nin 25 yıllık başarı hikâyesini anlatan özel bir filmin gösterildiği gecede duygusal anlar yaşandı.  Başarının önemli mimarları olan 10 yılı aşmış öğretmen ve çalışanlara kıdem plaketleri verildi.

AREL Koleji’nin kurucusu Kemal GÖZÜKARA gecede yaptığı konuşmasında “Başarılarla dolu 25 yılı geride bıraktık. Başarı mutluluk demektir ve en büyük mutluluk da, çağdaş bireyler yetiştirerek topluma katkı sağlamaktır. Bizler 25 yıldır öğretmenlerimizin sonsuz emekleriyle aydın, donanımlı, özgür gençler yetiştirmekteyiz ve sizlerle birlikte yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

“Dünya İnsanı” yetiştirme misyonuyla yola çıkan 25 yılda binlerce mezun veren AREL Eğitim Kurumları Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu lisesi, Fen Lisesi ve daha sonra üniversitenin de açılmasıyla birlikte bugün on beş bini aşkın öğrenciye dünya standartlarında eğitim vermeye devam ediyor.