AREL KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİ MUN KONFERANSINDA Tüm Haberler

AREL Koleji lise öğrencileri MSKMUN 2020 KIFISSIA - ATHENS / GREECE’de düzenlenen, dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce öğrencinin bir araya gelerek dünya sorunlarını tartıştıkları ve çözüm önerisi getirdikleri MUN (Model United Nations) konferansında yer aldılar.

Öğrenciler Birleşmiş Milletler Genel Kurul Komitelerinde yer aldıkları komitelere girerken etnik kimliklerinden soyutlanarak bir dünya insanı misyonuyla küresel sorunlara çözüm önerileri ve yasa tasarıları hazırladılar. AREL Koleji delegeleri diğer tüm ülke delegeleri ile gerçekleşen yoğun münazaraların ardından Birleşmiş Milletler’e sunulmak üzere çözüm önerilerini yeni tasarı haline getirdiler.

AREL öğrencileri üniversiteler, eğitim kuruluşları ve dünyanın pek çok akademik otoritesi tarafından en prestijli akademik etkinlik olarak kabul edilen MUN konferansına katılarak unutulmaz bir deneyim yaşadılar.