AREL KOLEJİ SPORA DAMGASINI VURDU Tüm Haberler

AREL öğrencileri aldıkları şampiyonluklarla spora damgasını vuruyor.

AREL Koleji öğrencileri akademik başarılarının yanı sıra İl, İlçe ve Türkiye çapında katıldıkları spor yarışmalarında gösterdikleri başarılarla da dikkat çekiyor.

Adana'da okullar arası düzenlenen Biatlon Türkiye Şampiyonası'nda Genç Erkekler Kategorisinde lise öğrencilerimizden Furkan Çağrı Kibar Türkiye İkincisi, Batuhan Gültekin de Türkiye Dördüncüsü oldu.

İstanbul ili okullar arası düzenlenen Yıldız Erkekler Yüzme Müsabakaları’nda Ortaokul Yıldız Erkek Yüzme Takımı’mız İstanbul İkincisi olarak Türkiye Grup Elemelerine katılmaya hak kazandı.

Malatya’da düzenlenen okullar arası Küçük Kızlar Yüzme Müsabakaları Türkiye Grup Elemeleri’nde katılan 18 takım içerisinde Küçük Kızlar Takımımız 4x100 karışık bayrak yarışında Grup Üçüncüsü, serbest bayrak yarışında Grup Dördüncüsü olarak Marmaris’te düzenlenecek olan Türkiye Müsabakaları’na katılmaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

AREL Ortaokulu Yıldız Erkek Yüzme Takımı Kadrosu

-Eren Genç, Uğur Şeker, Arda Çalışkan, Emir Mirza, Berkay Cesur, Denizhan Aşar, Renas Zaman

Bireysel Dereceler:

Eren GENÇ: 100 m. ve 200 m. Kurbağalama Yarışında İstanbul Birinciliği

50 m.Kelebek ve 200 m. Ferdi Karışık Yarışında İstanbul İkinciliği

Edanur ABAY: 50 m. ve 100 m. Kurbağalama Yarışında İstanbul Üçüncülüğü

Renas ZAMAN: 100 m. Sırtüstü Yarışında İstanbul Üçüncülüğü

AREL Ortaokulu Küçük Kızlar Yüzme Takımı Kadrosu

-Azra Zeynep Ertunç, Bilgesu Bilgen, Zeynep Nur Davutoğlu, Nehir Taşkıran, Ayça Acar

Bireysel Dereceler:

Azra Zeynep ERTUNÇ: 100 -200 m. Serbest Yarışında ve 100 m. Sırtüstü Yarışında Grup Üçüncülüğü