Haberler

AREL Koleji Uluslararası Kalite Ödülü Aldı Tüm Haberler

AREL Koleji gerçekleştirdiği uluslararası çalışmalarla Uluslararası Kalite Ödülü almaya hak kazandı.  Avrupa Birliği Merkezi tarafından yapılan törende okul müdürlerine okulları adına uluslararası kalite ödülü verildi.
AREL Koleji 7. sınıf öğrencileri Avrupa’da okulların işbirliği içinde projeler geliştirmesine ve fikir alışverişinde bulunmalarına olanak sağlayan e-twinning platfomu üzerinden İsveç’te bulunan bir okulla “Sınırlar Ötesi Kültürler” adında ortak bir proje yürüttüler. Amacı öğrencilerin birbirlerinin kültürlerini daha yakından tanımaları ve yabancı dil becerilerini geliştirmelerine olanak sağlamak olan projede öğrenciler hem İsveç’i daha yakından tanıma fırsatı buldular hem de yeni arkadaşlıklar kurarak yabancı dil becerilerini geliştirdiler. E-twinning Merkezi Destek Servisi tarafından başarılı projelerden biri olarak seçilen proje Avrupa ve Türkiye'de değerlendirmeye alınarak e-twinning uluslararası kalite ödülünü kazandı. Bu ay gerçekleştirilen ödül töreninde kalite ödülü okul yöneticilerine verildi.  

E-TWINNING: E-Twinning Avrupa'daki okulların iletişim kurarak ortak projeler geliştirmelerine olanak sağlayan bir platformdur.