AREL Öğrencileri Eğitim Teknolojileri Konferansında Sunumlarını Gerçekleştirdiler Tüm Haberler

Bu yıl Özel Okullar Derneği tarafından dördüncüsü düzenlenen Eğitim Teknolojileri Platformu'nda AREL koleji öğrencilerimiz teknoloji derslerinde hazırladıkları materyal ve ürünleri Bilişim Teknolojileri öğretmenleri eşliğinde sundular. Ortaokul Maker ve Yazılım Kulübü öğrencilerimiz "Tasarla, Kodla, Üret!" sunumları ile bu yıl yaptıkları film afişleri, illüstrasyon çalışmalarını, 3B tasarımlarını, android cihaz oyunlarını ve sihirli kalem oyunlarının yanında hologram ve lego tasarımlarını sundular.  İlkokul 4. Sınıf öğrencilerimiz ise "Bu 4'ler bir başka!" sunumu ile teknoloji derslerinde PYP ünitelerinde yaptıkları çalışmaların süreçlerini anlattılar. Öğretmenlerin ve yöneticilerinde katıldığı ETP17'de okulumuz öğrencilerinin çalışmaları ilgi ve beğeni topladı.