AREL ÖĞRENCİLERİ SOKAKTA YAŞAYAN DOSTLARINI UNUTMADI Tüm Haberler

AREL Koleji lise öğrencileri sokak hayvanları için farkındalık yaratmak ve onları korumak adına sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Öğrencilerimiz eylem-hizmet çalışmaları kapsamında daha önce başlattıkları “Her Miyav Kalpten Gelen Bir Mesajdır 2” Projesi'ni tamamlayarak yaptıkları kedi evlerini Güngören Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim ettiler.

Öğrencilerimiz, uzaktan eğitim sürecinde etkin bir zaman yönetimi ve planlaması ile araştırmalar yaptılar; doğa dostu malzemeler  kullanarak iklim şartlarına dayanıklı özgün kedi evleri tasarladılar.

Her sene daha çok dostumuza ulaşmanın mutluluğunu yaşayan AREL Koleji öğrencileri  “Her Miyav Kalpten Gelen Bir Mesajdır 2” Projesi sonrasında Güngören Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünden topluma sağladıkları katkı ve örnek davranışlarından dolayı teşekkür sertifikalarını aldılar.