AREL OYUN GRUBU BAŞLIYOR.. Tüm Haberler

Anne ve babaların çocuklarıyla beraber katılabilecekleri AREL Oyun Grupları; 27 Eylül 2014 Cumartesi günü başlıyor.

AREL oyun gurupları çocuklara eğlenceli, güvenli ve eğitici bir ortam sunar. Çocuklar, oyun gruplarında bir yandan sosyalleşmeyi ve paylaşmayı öğrenirken; bir yandan da fiziksel, duygusal ve zihinsel gelişimlerini destekleyici aktivitelerin yer aldığı sağlıklı ve güvenli bir oyun ortamında bulunurlar.

22-36 aylık çocukların gelişimlerine uygun iki ayrı seviyede Oyun Grubumuz bulunmaktadır. Her seviyede gelişim özelliklerine paralel olarak farklı beceriler kazandırmaya yönelik aktiviteler yapılır.

Ders süresi 60 dakika olan oyun guruplarımızın ilk yarısı temalı oyun, ikinci yarısı sanat çalışmaları olarak gerçekleşmektedir.

Program:

Tarih : 27 Eylül 2014 Cumartesi