ARELİN MİNİK MUCİTLERİNİN BÜYÜK İCATLARI Tüm Haberler

AREL Koleji Anaokulu tarafından düzenlenen “İcatlar-Mucitler” etkinliğinde küçük mucitlerin hayal gücünün sınırlarını zorlayan icatları izleyenleri şaşırttı. İcatlarını sergileyen miniklerin çevreye karşı duyarlılıkları ve sosyal sorumluluk bilinci dikkat çekti.

AREL Koleji Anaokulunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinlikte 6 yaş grubu öğrenciler birbirinden yaratıcı icatlarını kendi yaptıkları bir sunumla tanıtma fırsatı buldu. Çocukları düşünmeye, araştırmaya yönlendirmek, problem çözme yetisini arttırmak ve sorumluluk bilincinin gelişmesine yardımcı olmak amacıyla AREL Kolejinde gerçekleşen “İcatlar-Mucitler” gününde, 6 yaşındaki minik eller hayatlarında karşılaştıkları zorluklara ve onları rahatsız eden durumlara karşı ürettikleri yaratıcı çözümlerin neler olduğunu icatlarıyla ifade ettiler. Her yıl farklı sorunlarla karşılaşan öğrenciler sınırsız bir hayal gücüyle yeni bir çözüm üretiyorlar. Miniklerin yaşadıkları sorunlara ürettikleri çözümler gelecekte hayata geçerse birçok soruna çözüm olacaklar.