LİSELER ARASI AKTİF DENEY YARIŞMASI Tüm Haberler

AREL Koleji 25.yılında güçlü bir eğitimin yanı sıra “Fen Bilimleri”ne de  verdiği önemle 18 Nisan 2015 Cumartesi günü “Liseler Arası Aktif Deney Yarışması’nı gerçekleştirecek.

AREL Kolejinin gelenekselleşen “Aktif Deney Yarışması” İstanbul’un farklı birçok bölgesinden okulun katılımıyla giderek büyüyor. Ülkemizde bilim insanı yetiştirmeye katkı sağlamak, lisede fen eğitimini (Fizik-Kimya-Biyoloji) desteklemek, bu alanda yetenekli öğrencileri araştırmaya yöneltmek ve buluş yapmanın temeli olan deneysel çalışmalara ilgiyi artırmak amacı ile düzenlenen yarışmada birçok devlet ve özel liselerden öğrenciler bir araya gelecek. Yarışmacılar yapacakları deneylerin ne olduğunu o anda öğrenecekler ve deneyi gerçekleştirip raporlandıracaklar.

Ödül töreni sonunda dereceye giren öğrenciler açıklanarak ödüllerini alacaklar.

Liseler arası aktif deney yarışması başvuru formu

Son Başvuru Tarihi : 01.04.2015 ( Çarşamba)

Yarışma Başlama Saati  : 09.00

Ödül Töreni  Tarihi ve Saati  : 18.04.2015 (Cumartesi) Saat: 14:00