MASAL YAZMA YARIŞMASI Tüm Haberler

Yaşadığımız dünyada iyiliğe, dostluğa, paylaşmaya ihtiyacımız var. Acımızı, sevincimizi, ekmeğimizi, yemeğimizi paylaşmak... Zorlukları aşmak, acılara dayanabilmek paylaşmakla mümkündür. Sevinçler ve güzellikler paylaştıkça çoğalır. Acılar ve hüzünler paylaştıkça azalır. Bizler de bu amaçla çocuklarımızın masalla bağlarını daha da güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz 2. Geleneksel Masal Yazma Yarışmamızın temasını “paylaşma” olarak seçtik.

Ödül törenimizi Seçici Kurulumuzda da yer alan Değerli Yazarlarımız Aytül Akal, Habib Bektaş ve Toprak Işık’ın katılımlarıyla 18 Nisan’da gerçekleştirdik.

Birincilik Ödülü: “Zaman Zaman İçinde” masalıyla İmge Nil ÇITAK, Özel Şişli Terakki Ortaokulu
İkincilik Ödülü: “Paylaşmaktır Aslolan” masalıyla Zeynepsu ALTUN, Özel AREL Ortaokulu
Üçüncülük Ödülü: “Mutluluğa Açılan Kapı” masalıyla Zehra DAİM, AREV Okulları

Seçici Kurul Özel Ödülü: “Paylaşmak Hayat Kurtarır” masalıyla Astğik HAKVERDİYAN, Özel Feriköy Ermeni Ortaokulu

Özendirme Ödülü: “Birlikten Güç Doğar” masalıyla Darev TAŞHAN, Özel Feriköy Ermeni Ortaokulu

Yarışmaya katılan tüm okullara ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.