MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İCATLAR Tüm Haberler

Anaokulumuzda her yıl geleneksel olarak düzenlenen "İcatlar-Mucitler Günü" etkinliğinde 6 yaş grubu öğrencilerimiz birbirinden yaratıcı icatlarını kendi yaptıkları bir sunumla tanıttılar. Çocukları düşünmeye, araştırmaya yönlendirmek, problem çözme yetisini arttırmak ve sorumluluk bilincinin gelişmesine yardımcı olmak amacıyla okulumuzda gerçekleşen “İcatlar-Mucitler” gününde, 6 yaşındaki minik eller hayatlarında karşılaştıkları zorluklara ve onları rahatsız eden durumlara karşı ürettikleri yaratıcı çözümlerin neler olduğunu icatlarıyla ifade ettiler. Her yıl farklı sorunlarla karşılaşan öğrenciler sınırsız bir hayal gücüyle yeni bir çözüm üretiyorlar. Miniklerin yaşadıkları zorluklara ürettikleri çözümler gelecekte hayata geçerse birçok soruna çözüm olacaklar.