ÖĞRENCİLERİMİZİ ONLINE DESTEKLEMEYE GELİŞİM SÜREÇLERİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ. Tüm Haberler

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak tüm kademelerde öğrencilerimizi ihtiyaçları doğrultusunda online desteklemeye ve gelişim süreçlerini takip etmeye devam ediyoruz
Öğrencilerin fiziksel olarak okuldan izole oldukları bu dönemde onlara sosyal olarak izole olmadıklarını hissettirmek amacıyla online devam ettiğimiz görüşmelerimizde olumsuz duygularla baş etme becerilerini geliştirerek motivasyonlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz.  Bu zorlu dönemde duygusal, sosyal ve bilişsel gelişimlerine katkıda bulunarak; sınıfın ihtiyacına göre planlanmış derslerle öğrencilerimizin duygularını daha iyi yönetmelerini, güçlü yanlarını keşfetmelerini, kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyoruz.