RESİM YARIŞMALARINDA AREL Tüm Haberler

Başarılarla dolu 25 yılı geride bırakan okulumuz her alanda ödüller almaya devam ediyor. 2.Primo Üçgen Mum Boya En Kreatif Resim Yarışması'nda anaokulu öğrencimiz İbrahim Temur ve ilkokul öğrencimiz Tanay Burak Başarı Madalyası kazandı. Aynı yarışmada anaokulu öğrencimiz Çınar Mehmet Varan ve ilkokul öğrencilerimiz Elif Yıldız, Naz Sarıgül, Ekin Çiftçi başarı belgesi almaya hak kazanarak bizleri gururlandırdılar.

1994 yılından beri her yıl organize edilen geleneksel Monami Pastel Boya Resim Yarışması'na bu yıl katılan ilkokul öğrencilerimizden Berrak Naz Özbek madalya almaya hak kazanırken, Behice Asya Çolak, Zehra Çetintaş, Zeynep Demirbaş, Nisan Bakış, Zehra Garip, Duru Şahin, Ali Şahin, Nadin Şerif Elnasır, Ada Naz Akpınar, İsmet Oğuz Aktaş, İrem Erşenel adlı öğrencileriz de başarı belgesi almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.