Haberler

SEMEP ÖDÜLLERİ AREL ÖĞRENCİLERİNİN Tüm Haberler

SEMEP  ( South Eastern Medıterranean Envıronment Project )  Birleşmiş Milletlere bağlı bir alt kuruluş olan UNESCO' nun  27. Genel Kurulu’nda onaylanan uluslararası bir çevre eğitim projesidir.  “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Küresel Enerji Verimliliğini Arttırma-Temiz ve Güvenilir Enerji” temalarıyla çevre bilincinin artırılması hedeflenmektedir. 
Ortaokul ve lise öğrencilerimiz SEMEP etkinliklerine hazırladıkları afişlerle ödüller kazandılar. 

EN İYİ FARKINDALIK YARATAN ÇALIŞMA ÖDÜLÜ

AREL Koleji Lise öğrencilerinden Esma Buse Sarma, Ayşenur Tartar ve Yağmur Özdamar UNESCO SEMEP proje ve afiş etkinliklerinde aktif olarak rol alarak insanları çevre konusunda bilinçlendirmek ve yuvamız olan dünyanın korkutucu bir geleceğe sürüklenmesini engellemek amacıyla gerçekleştirdikleri “Farkındalık Belgeseli” adlı projelerinde kameraları ellerine alıp insanlarla konuşarak çözüm önerileri sundular. En önemlisi de onların dikkatini çekerek farkındalık yaratmayı amaçladılar.

Öğrencilerimiz SEMEP’te hem afiş alanında hem de proje kategorisinde "EN İYİ FARKINDALIK YARATAN ÇALIŞMA" ödüllerini almaya hak kazandılar.

EN İYİ TEKNOLOJİK ÇALIŞMA ÖDÜLÜ
AREL Fen Lisesi öğrencileri Yağmur Birkalan, Asya Cömert, Kamil Veli, Ada Öztay, Mehmet Eren Bölükbaşı’nın “Şelaleden Elektriğe” adlı projeleri ile de kendi alanında “EN İYİ TEKNOLOJİK ÇALIŞMA” ödülünü kazandı. 
Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.