Kampüs Olanakları

Müzik Odaları

AREL Kolejinde, öğrencilerin kullanımı için 25 kişi kapasiteli 3 müzik odası yer almaktadır. Müzik eğitiminde ana sınıfları ve ilkokul 1, 2, 3. sınıflarda Carl Orff’un orff öğretisi ve beden perküsyonu kullanılır.

Enstrüman eğitimi ilkokul 1, 2, 3. sınıflarda melodika ve blok flüt ile başlar. İlkokul 4 ve 5. sınıflarda öğrencilerin yeteneklerine göre keman, blok flüt, piyano, koro veya gitar eğitimi verilir. İleriki sınıflarda da enstrüman eğitimi devam eder. Her öğrencinin yeteneği ölçüsünde bir enstrüman üzerinde yoğunlaşması ve bu enstrümanı çalmayı öğrenmesi hedeflenir. Ayrıca pop ve caz orkestra çalışmaları ile müziğe ilgi duyan tüm öğrenciler konser ve canlı performanlarını sergilerler.