13. Uluslararası Bakalorya Günü
13. IB Günü Bilgilendirme ve Kayıt Koşulları

13. IB Günü Bilgilendirme

• 13. IB Günü 28 Mart 2015 tarihinde 08.00-17.30 saatleri arasında AREL Koleji tarafından İstanbul’da gerçekleştirilecektir.
  • Tek başına yapılan sunumlarda, sunum yapan kişiden ücret talep edilmeyecektir.
  • Birden fazla kişi tarafından yapılan sunumlarda ise sadece bir kişiden ücret alınmayacak, diğer sunum yapan kişilerden tam ücret talep edilecektir.
  • Seçilen sunumların, videolar hariç, 2-16 Mart arası sayfaya yüklenmesi gerekmektedir.
  • Katılımcılar için etkinlik internet sayfasında belirtilen noktalara ulaşım imkanı sağlanacaktır.
  • Kayıt ücretine öğle yemeği ve ara ikramlar dahildir.
  • İstanbul’da konaklayacak olan katılımcılar için bazı oteller ile görüşülerek indirim alınmıştır. Otelde konaklayacak katılımcıların web sitesinde belirtilen otellerin iletişim kişileri ile irtibata geçerek kayıtlarını kendilerinin yaptırması gerekmektedir.

Kayıt Koşulları

• 1 Aralık 2014 tarihinde başlayan sunum kayıt süreci,15 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecektir. Bu süreç içinde sayfa üzerinden sunum değişiklikleri yapılabilecektir.
  • Okulların IB Koordinatörleri (DP-MYP-PYP) onlara gönderilen şifreler aracılığı ile önce sunum yapacak öğretmenleri, sonra da sadece izleyici olacak öğretmenlerini kayıt edecektir.
  • Kaydı gerçekleşen sunucular sunumlarının siteye girişini 15 Ocak 2015 tarihine kadar yapacaktır. Seçici komite tarafından kabul gören sunumlar 23 Ocak 2015 tarihinde ilgili sunuculara bildirilecek ve sunumlar web sitesinden duyurulacaktır.
  • İzleyici kayıt süreci 9 Şubat 2015 tarihinde başlayacak ve  23 Mart 2015 tarihine kadar devam edecektir.
  • Kayıt ücreti katılımcılar için 100 TL’dir. Okullardan toplu ücret veya bireysel başvuru şeklinde, 9 Şubat-23 Mart 2015 arası, hesap numarası aracılığı ile alınacaktır. Açıklama kısmına “13. IB Günü ücreti, okul adı ve katılımcı isimleri” yazılmalıdır. Kayıt işlemi ödeme dekontu okula gönderildikten sonra tamamlanacaktır.
  • 13 Mart 2015 tarihinden sonra yapılan kayıtlar ‘Geç Kayıt’ olarak değerlendirilecek ve kayıt ücreti olarak 120 TL alınacaktır.
  • İptal ve Katılım Ücreti İade Politikası: 13 Mart 2015 tarihinden önce yapılan kayıt iptallerinde katılım ücretinin tamamı iade edilecektir. 13 Mart ile 23 Mart tarihleri arasında yapılan her türlü iptalde kayıt ücretinin sadece  % 60'ı iade edilecektir. 23 Mart’tan sonra yapılan kayıt iptallerinde ise geri ödeme yapılmayacaktır.

Takvim

• 15 Ocak 2015: Sunum başvurusu son gün