AREL Anaokulu

Eğitsel ve Sosyal Etkinlikler

Anaokulumuzda branş etkinlikleri, alanında uzman öğretmenler tarafından donanımlı sınıf ve atölyelerde yapılmaktadır. Anaokulu öğrencilerimiz haftalık programları doğrultusunda düzenli olarak Müzik, Görsel Sanatlar, Drama, Beden Eğitimi, Satranç ve Yüzme eğitimlerine katılırlar. Bunun yanı sıra günlük programlarında yer alan ana dil etkinliklerini yaparken zengin kitap, ansiklopedi, dergi seçenekleriyle donanımlı kütüphaneden, okuma yazmaya hazırlık çalışmaları yaparken matematik ve kavram materyalleri ve akıl oyunları ile donanımlı matematik odamızdan, seramik etkinliklerini yaparken seramik odasından, deney çalışmalarını yaparken ise zengin fen-doğa materyalleriyle donanımlı fen laboratuvarından faydalanmaktadırlar.