AREL İlkokulu

Destek Hizmetler

Beslenme
AREL Kolejinde bilimsel beslenme kuralları dikkate alınarak ve öğrenci yaş grubuna göre kalori değerleri hesaplanarak çeşit yönünden zengin yemek listeleri oluşturulur. Tamamen hijyenik koşullarda hazırlanan yemeklerin sunulduğu yemek salonu ve kafeterya öğrencilere hizmet verir. Ortaokuldan itibaren kartlı sistem uygulanır ve çeşitli alakart menüler sunulur.

Anasınıfı öğrencileri sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün, ilkokul öğrencileri sabah kahvaltısı ve öğle yemeği olmak üzere iki öğün, ortaokul ve lise öğrencileri ise alakart öğle yemeği olmak üzere bir öğün yemek hizmeti alırlar. Beslenme uzmanı tarafından titizlikle oluşturulan yemek listeleri her ay düzenli olarak veliye gönderilir ve web sayfamızda yayımlanır.

Sağlık
Öğrencilere acil durumlarda gerekli ilk yardımı yapabilmek için hizmet veren revirde bir doktor ve bir hemşire hazır bulunur. Öğrencilerin fiziksel gelişim ve sağlık durumlarıyla ilgili kontroller yapılır ve sonuçların kaydı tutulur. Rahatsızlık durumunda veli bilgilendirilir.

Ulaşım

Öğrencilerimizin okula ulaşımı 14-18 öğrenci kapasiteli, periyodik bakımları yapılmış ve denetlenmiş servis araçlarıyla yapılır. Servis araçlarımız “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği”ne uygun olarak donatılmıştır. İlkokul ve anaokulu öğrencisi bulunan servislerimizde hostesler görev yapmaktadır.
Tüm servis araçlarımızda öğrencilerimizin emniyet kemeri takmaları zorunludur. Servislerimiz, verilen adresten öğrencileri alarak ders başlangıcından en geç 15 dakika önce okula varacak şekilde planlanır. Öğrencilerin evlerinden alınma ve bırakılma saatleri servis bürosu tarafından öğrenciye ve velisine bildirilir.

Güvenlik
AREL Kolejinde giriş ve çıkışlar güvenlik görevlileri tarafından kayıt altında tutulur. Görevliler, başta öğrenciler olmak üzere tüm öğretmen ve personelin güvenliğinden sorumludur. Okulda güvenlik için güçlü bir teknik donanım bulunur. Kampüs ve çevresi güvenlik kameralarıyla izlenir ve 24 saat güvenlik kontrolü sağlanır.