Spor Okulları

Çocuk Jimnastik

Çocuk jimnastiği çocukların beden koordinasyonu, esneklik, güç ve kondisyon gibi fiziksel özelliklerini geliştirmeyi hedefleyen bir egzersiz türüdür. Bu tür egzersizler aynı zamanda çocukların dikkat, odaklanma ve zekâlarını da geliştirir.

Çocuk jimnastiği eğitimi, çocukların yaşlarına uygun olarak düzenlenir ve çocukların bedenlerine uygun egzersizler yapmalarına yardımcı olur. Jimnastik eğitimi alan çocuklar, düzenli olarak yaptıkları bu egzersizler sayesinde daha sağlıklı, daha güçlü ve daha esnek olurlar.

Eğer çocuğunuzun sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmasını istiyorsanız, çocuk jimnastiği eğitimi tam size göre! Okulumuzda 4-10 yaş arasındaki çocuklara, yaşlara göre ayrılmış saat dilimlerinde, branşında uzman antrenörler eşliğinde temel jimnastik eğitimleri verilmektedir.

YAŞ VE GÜNLERE GÖRE DERS SAATLERİ
04 - 06 YAŞ (CUMARTESİ-PAZAR) 10:30-11:30