Spor Okulları

AREL Spor Okulu

AREL Spor Okulu, spor eğitim programlarıyla çocukları ve yetişkinleri sağlıklı, güvenli bir spor ortamında yetiştirmeyi, onların spordaki yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlar. AREL Spor okulunda en iyi koşullar sağlanarak her yaşa uygun eğitim programları sunulmaktadır. 33 yıllık bilgi ve tecrübeyle spor alanında en iyi eğitmi vermekte olan spor okullarımızda tüm üyelerimiz alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerle çalışırlar.

1997 yılında kurulan ve 13.000 m² bir kapalı alana sahip olan “AREL Spor ve Kültür Kompleksi”nde gerçekleşen spor okulumuz kapalı yarı olimpik ve klor/ozon dezenfeksiyon sistemine sahip yüzme havuzu, 600 seyirci kapasiteli voleybol-basketbol-hentbol salonu, 1200 kişilik konferans/tiyatro salonu, fitness salonu, jimnastik, aikido, plates sütüdyosu ile tüm çocuklara ve sporsever yetişkinlere en iyi hizmeti vermektedir.