Uzaktan Eğitim

AREL'de Uzaktan Eğitim

AREL Koleji olarak, 30 yılı aşkın bir süredir; yüksek kalitedeki eğitim geleneğimizi uzaktan eğitim modelimize de taşıyarak “fark” yaratmaktan gurur duyuyoruz. Yenilikçi ve özgün uygulamalarımızla gelecek hedeflerine ulaşmada öğrencilerimize yol göstermeye devam ediyoruz.

Geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılının mart ayı itibariyle hızla organize olarak başladığımız ve resmi üyesi olduğumuz Uluslararası Bakalorya Programı’nın küresel bilgi akışı ile de güçlendirdiğimiz uzaktan eğitim modelimizin başarısını görmekten mutluyuz.

Okul kültürümüzün dokusuna işlemiş olan, her bireye yönelik özen, ilgi ve takip uzaktan eğitim sürecimizin de temelidir. Diğer bir başarı sırrımız ise sürecin en başından bu yana, öğrencilerimizin online derslere tam ve kesintisiz katılımından emin olmamız ve onların derslerden aldığı verimi takip etmekten asla taviz vermememizdir.

Süreçte zorlanan öğrencilerimizi sosyal ve duygusal yönden takip ederek bire bir görüşmeler ve etüd çalışmaları ile de akademik olarak desteklemekteyiz.

Yine bu süreçte, her ay en az bir kez interaktif olarak düzenlediğimiz online seminerlerle okul topluluğumuza güç katan velilerimizi de desteklemeye devam ediyoruz.

Akademik olarak, disiplinler üzeri ve yapılandırmacı yaklaşımımıza bağlı kalıp dünyadaki diğer tüm Uluslararası Bakalorya okulları ile eş zamanlı olarak uzaktan eğitimde kullanılan yöntem ve teknolojik uygulamaları birebir derslerimizde uyguluyoruz.

Akredite bir “Dünya Okulu” olarak “Farkımız” 30 yılı aşan eğitim ve öğretim geleneğimizin köklerinin uluslararası standartlarda uygulanan uzaktan eğitim sürecinde bizlere sunduğu meyvelerdir.