Uzaktan Eğitim

Digital Platformlar

AREL Koleji olarak tüm seviyelerimizde G Suite: Google Classroom uygulaması ile K12 uygulaması kullanılmaktadır. Ders materyalleri, içerikler, videolar, ödevler ve kaynakların paylaşılması Google Classroom aracılığıyla yapılırken sınavlar, denemeler ve konu kavrama testleri gibi ölçme değerlendirme uygulamaları ise K12 üzerinden yapılmaktadır.

Uzaktan eğitim senkron yani eş zamanlı olarak yürütülmekte ve Zoom programı kullanılmaktadır.

Google okulu olmamız nedeniyle G Suite For Education uygulamaları yüz yüze eğitimlerimizde kullanıldığı gibi, uzaktan eğitim de kullanılmaktadır. Böylece öğrencilerimiz kolaylıkla iletişim kurabilmekte; ödevleri, projeleri farklı mekânlarda aynı dosya üzerinde çalışarak rahatça tamamlayabilmektedirler.

Öğretmenlerimiz eğitim materyallerini hazırlarken tüm web 2.0 araçlarını dersin amacına ve hedefine uygun olarak kullanarak derslerini zenginleştirmektedirler. Ders kitaplarımızın akıllı tahta uygulamalarını kullanarak bilgisayar ekranlarını birer akıllı tahta hâline getirmektedirler.

Dijital Kütüphane
Yabancı dil eğitimimizde kendi programımızın yanı sıra öğrencilerimize İngilizce okuma alışkanlığını kazandırmak ve kelime öğrenimini arttırmak için “myON reader” dijital kütüphanesini sunuyoruz. “myON reader”, öğrencilerimize bireysel okuma ortamı sağlayan, interaktif kitaplarla donatılmış, dünyanın en zengin dijital reader programlarından biridir.

Kullanılan Dijital Platformlar

BrainPOP